Forumgeschiedenis...

Gesloten
Gebruikersavatar
Siku73
Erelid
Erelid
Berichten: 2927
Lid geworden op: zo 10 jul 2005 21:59
Land: Nederland
Locatie: Assen

Forumgeschiedenis...

Bericht door Siku73 » vr 07 jul 2006 9:46

Wat algemene feiten over dit forum:

Op 23 augustus 2004 is het Siku forum opgestart, en was voor het eerst een Nederlandstalig forum speciaal voor het merk Siku op internet.
In april 2005 zou Siku Club Nederland (SCN) ophouden met bestaan, na een respectabele leeftijd van 5 jaar.

Nadat op 24 november van het zelfde jaar Erwin Raaben zich aanmelde was er voor het eerst op dat forum behoefte aan een aparte subforum voor Farmer modellen, wat op dat moment een volslagen onbelangrijke gedeelte was, immers, het forum werd als volwaardige opvolger van het SCN-blad gezien, en dat was 100% gericht op Super Series (de autootjes en vrachtwagens van Siku).

Na een kleine half jaar waren de relaties tussen de 1:55 en 1:32 niet echt zo geweldig meer, omdat de interesses te ver uit mekaar lagen.
Daarom werd op 30 maart 2005 een eigen forum opgericht, speciaal voor Siku Farmer modellen. Gemaakt in de zelfde stijl als het Siku forum.
679 posts en 34 leden later was het op 10 juli 2005 al weer tijd om een definitieve verhuizing te maken naar het landbouwminiaturenforum

Dit laatste was een erg goede zet bleek achteraf, omdat we sindsdien een explosie aan leden en berichten hebben kunnen constateren.
Een kleine jaar later blijkt er al meer dan 35500 berichten gepost te zijn, en hebben we al een kleine 300 leden mogen begroeten op dit forum, iets waar menig forum jaloers op zal zijn!
Zelfs het Siku forum, waar dit forum uit ontstaan is, is sterk achtergebleven met leden en posts.

Kortom, een korte geschiedenis van dit forum, maar al erg veel ontwikkelingen. En we hebben voor de toekomst nog behoorlijk wat plannen en uitbreidingen in het verschiet!


Het forum kende natuurlijk ook wat diepte punten. Het grootste voorbeeld is al aangekaart in de topic om hierop te reageren:
ACS schreef:En ik heb de eer om jullie al vanaf 21-7-2005 lastig te mogen vallen :wink: . Dat mist net nog in de geschiedenis :wink: .
De komst van ACS (onze recordposter), maar gelukkig hebben we ACS een hoop dingen kunnen leren, maar vooral: AFLEREN, dus zo erg was het achteraf toch niet. ;)


Klik hier om te reageren
Gesloten

Terug naar “Algemene regels en opmerkingen”